Handwerkles

Haken voor baby's en kinderen.

Let op! Ik verkoop geen boeken, ik geef alleen een omschrijving en mijn mening.

Baby speelgoed haken.

Annemarie Arts

2012

ISBN 978-90-5877-940-3

Het boekje start met een korte uitleg over de gebruikte haaksteken en technieken. De haakpatronen zijn omschreven zonder schema tekeningen. Het eerste patroon is een baby pop met speen en luier, echt heel erg leuk! Daarna volgen o.a. rammelaars, ballen en een rammelende sleutelbos.

Ik vind het een heel tof boekje, de uitwerking is heel mooi gedaan.

Babycadeautjes haken.

Annemarie Arts

2011

ISBN 978-90-5877-902-1

Het boekje start met een korte uitleg van de gebruikte haaksteken en technieken. De patronen zijn omschreven zonder schema tekeningen. De haakpatronen zijn erg leuk! De ooievaar is geweldig! Verder staan er o.a. ook een helikopter en een vliegtuig in en een schattig schaapje.

Ik vind dit een heel leuk boekje, het zijn echt cadeautjes die je durft weg te geven.

Crocheted finger puppets.

Gina Alton

2009

ISBN 978-1-86108-657-0

Engelstalig

Achter in het boek staat een uitgebreide uitleg over de gebruikte haaksteken en technieken. Ook is er extra informatie te vinden over de gebruikte afkortingen en hoe je een schematekening kunt lezen.

De patronen in dit boek zijn omschreven zonder schematekeningen. Als je goed Engels kunt lezen zou je geen problemen moeten hebben met het lezen van de patronen.

In dit boek vind je vingerpoppetjes in de vorm van o.a. zeedieren, beien, kikker, zeemeermin, marsmannetjes, aliëns, ninja’s, superhelden en monsters.

Ik vind dit boek echt geweldig! Er staan heel veel patroontjes in. Ze zijn simpel en snel gemaakt. Heel tof boek!

Haakfeest, haken voor kinderen.

Brenda Smits

2012

ISBN 978-90-5877-943-4

Het boekje start met een korte uitleg over steken, technieken en tips. De patronen zijn omschreven zonder schematekeningen.

In dit boekje vind je patronen voor tassen, kussens, lampenkappen, placemats en knuffels. De uitleg is duidelijk en de patronen zijn redelijk makkelijk. De tassen, kussens, lampenkappen en placemats worden extra leuk gemaakt m.b.v. gehaakte applicaties.

Leuk boekje. Simpel en ziet er goed uit. Ook leuk voor beginners.

Vingerpoppetjes haken.

Annemarie Arts

2012

ISBN 978-90-5877-990-8

Het boekje start met een hele korte uitleg over de gebruikte haaksteken. Daarna komen de patronen, het zijn allemaal sprookjesfiguren. De patronen zijn omschreven zonder schematekeningen.

De patroontjes zijn heel leuk, de voorbeelden heel mooi gemaakt. Ik denk dat dit voor beginners iets te moeilijk is, de patronen bestaan uit veel verschillende onderdelen. Het laatste patroon in het haakboekje is een opbergboek waar je alle vingerpoppetjes in kunt bewaren.

Dit is een heel leuk boekje voor de gevorderde haker/haakster. Ik vind het leuk dat er gekozen is voor sprookjesfiguren.

Cute crochet for tiny tots.

Helen Ardley

2006

ISBN-13: 978-0-600-61425-8

ISBN-10: 0-600-61425-5

Engelstalig

Dit boek staat vol prachtige patronen voor baby’s en kinderen bijvoorbeeld: slofjes en wantjes voor baby’s, mutsen en sjaals, een super leuk rugzakje, allerlei kledingstukken zoals truien en vesten, kussens, vloerkleed en nog veel meer.

De haaksteken hebben de Engelse naam i.p.v. de Amerikaanse naam. Dat betekend dat een vaste double crochet wordt genoemd i.p.v. single crochet. Gelukkig staan de steken duidelijk omschreven met gebruikte naam en tekeningen er bij.

Leuk boek. Patronen zijn netjes maar niet heel bijzonder.

X

Right Click

No right click