Handwerkles

Vriendschapsbandjes.

Let op! Ik verkoop geen boeken, ik geef alleen een omschrijving en mijn mening.

De mooiste vriendschapsbandjes.

Margriet Kors

2011

ISBN 978-90-5877-906-9

Dit boekje start met uitleg over de gebruikte technieken en materialen. De uitleg van de patronen is duidelijk door de mooie tekeningen.

De schrijfster is gestart met het simpelste bandje en maakt het daarna steeds iets moeilijker. Ook laat ze zien hoe je knoopjes of bedeltjes in je armbandje kunt verwerken.

Ik vind dit een mooi boekje. Ook voor kinderen heel geschikt hoewel ze misschien eerst even wat hulp nodig zullen hebben. De armbandjes zijn mooi gemaakt.

Kralen vriendschapsbandjes.

Margriet Kors

2007

ISBN 978-90-5877-707-2

In dit boekje gebruikt de schrijfster een aantal andere knopen dan gebruikelijk is voor vriendschapsbandjes. In combinatie met kralen/kraaltjes geeft het een heel leuk resultaat.

De ideeën zijn heel leuk en de foto’s in het boekje zijn mooi. Ook heel geschikt voor kinderen.

Vriendschapsbandjes geknoopt voor jou.

Kitty de Wolf

2005

ISBN 978-90-5877-532-0

Eerst wordt de basistechniek van de vriendschapsknoop uitgelegd. Daarna wordt gestart met het meest simpele armbandje en daarna wordt het steeds iets moeilijker.

De patroontjes zijn simpel en duidelijk. Zeer geschikt voor kinderen hoewel ze misschien eerst even een beetje hulp nodig zullen hebben.

Vriendschapsbandjes.

Diny van de Lustgraaf

1997

ISBN 90-384-1144-8

De basistechnieken voor het knopen van armbandjes wordt uitgelegd met behulp van tekeningen. De uitleg is duidelijk.

Het boekje start met het meest simpele armbandje. Daarna worden de patronen steeds iets moeilijker. Als laatste worden er nog wat ideeën gegeven voor wat je nog meer kunt maken met dezelfde technieken zoals een diadeem, horlogebandjes en haarspelden.

Ik vind dit een leuk boekje om de basis mee te leren. Ook voor kinderen heel geschikt hoewel ze misschien een beetje hulp nodig zullen hebben. Als ze het idee door hebben kunnen ze alles maken.

X

Right Click

No right click