Handwerkles

Weven.

Let op! Ik verkoop geen boeken, ik geef alleen een omschrijving en mijn mening.

Kreatief weven.

Jean Wilson

1967

ISBN 90 213 0729 4

Dit boek is geweldig voor iedereen die graag wil weven maar geen geld en/of ruimte heeft voor een weefgetouw. In dit boek worden allerlei technieken besproken die simpel te realiseren zijn. Er worden veel ideeën gegeven voor weeframen die je zelf kunt maken van bijvoorbeeld karton of hout.

Verder staan er in dit boek heel veel foto’s van verschillende projecten, met uitleg over de techniek en de gebruikte materialen.

Ik ben heel erg blij met dit boek. Ik heb het zelf pas in 2013 gekocht en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Het is het meest complete boek over weven dat ik heb kunnen vinden en het is zo tof dat je de weeframen zelf kunt maken!

Weven op stokjes.

Rita Kok en Elly Niemans

1976

ISBN 90 213 1333 2

Deze techniek is zo simpel dat er maar 8 bladzijdes over de techniek gaan. De rest van het boekje bevat leuke projecten met af en toe nog een aanvulling op de techniek.

Ouderwetse techniek maar wel leuk. Het boekje is duidelijk maar een beetje saai. Wel veel foto’s en tekeningen maar allemaal in zwart/wit.

Weven

Gezellig thuis club.

Geen schrijver of ISBN bekent.

Zeer mooi en compleet boek over alle soorten weeftechnieken. Er staan ook veel foto’s en tekeningen in. Ook veel informatie over spinnen en weven.

X

Right Click

No right click