Handwerkles

Flower looms.

In het Nederlands: Bloemen loom.

Deze kleine looms zijn bedoeld voor het maken van bloemen en andere kleine vormen. Je wikkelt een draad in een bepaalde vorm om de pinnen en vervolgens zet je het werk vast m.b.v. naald en draad. Op deze manier kun je heel veel verschillende bloemen en andere vormen maken. Deze bloemen en vormen kun je als versiering ergens op vast maken of je kunt ze aan elkaar vast maken om zo een groter werkje te creëren.

Verschillende looms zijn in hobby winkels en via internet te koop. Wij verkopen de Opry Flower loom, dat is het roze/blauwe setje op de foto hier boven. Dit is een veelzijdige loom, je kunt er veel verschillende vormen mee maken.

Een aantal looms op de foto hier boven worden niet meer gemaakt, ze zijn behoorlijk oud. Dezen worden ook wel Vintage looms genoemd. Er zwerven er vast nog veel meer rond op deze wereld, zoek maar eens goed op rommelmarkten en op internet worden ze vast ook wel te koop aangeboden. Het is leuk om verschillende versies te hebben zodat je in maat en vorm kunt variëren.

Voorbeelden van bloemen en vormen:

.

X

Right Click

No right click