Handwerkles

Klavertje vier en de strijd tegen kanker.

Het KWF zet zich in voor onderzoek en het vinden van geneesmiddelen tegen kanker. Helaas kost dit heel erg veel geld. Het is aan ons om hen te steunen zodat zij dit goede werk kunnen blijven doen.

Eén van de mensen die zich inzet voor dit goede doel is Michael Wassenaar. Hij benaderde mij al in 2014 met de vraag of hij mijn gehaakte klavertje vier patroon mocht gebruiken in een actie voor het KWF en later ook de Samenloop voor hoop. Het idee was en is ook nu nog dat je een gehaakt klavertje vier kunt kopen of zelf maken en verkopen en de opbrengst geeft aan het KWF (1 euro per klavertje vier). Hij hoopt het klavertje vier tot een groot symbool te maken in de strijd tegen kanker. Het idee om het klavertje vier te nemen als symbool is ontstaan door iets wat zijn tante op Facebook had geplaatst toen zij in 2014 de diagnose borstkanker kreeg. Inmiddels heeft zij helaas de strijd verloren.

Michael heeft het haakpatroontje iets aangepast en er zelf een filmpje bij gemaakt (zie hier onder). Je kunt ze zelf haken of bestellen bij Michael (je kunt hem contacten via YouTube of Facebook). Dit filmpje delen wordt ook zeer gewaardeerd.

X

Right Click

No right click