Handwerkles

Een nieuw hoofdstuk.

Nieuwerkerk aan den IJssel, 11-8-2021.

Als je mijn leven zou kunnen lezen als een boek, zou je nu in een nieuw hoofdstuk zijn aanbeland. Na 5 jaar gewerkt te hebben bij een stichting die sporthallen en zwembaden beheert, heb ik onlangs besloten mijn ontslag aan te vragen om fulltime aan mijn eigen bedrijf en website te kunnen gaan werken. Gisteren was mijn laatste werkdag en heb ik afscheid genomen van mijn collega’s die ik heel erg ga missen. Kijk eens wat een leuke cadeaus ik heb gekregen!

Vandaag begint het nieuwe hoofdstuk. De afgelopen jaren heb ik maar weinig nieuwe inhoud voor de website gemaakt en ik zit barstensvol leuke ideeën. Nu aan de slag om de website weer een beetje up to date te maken en met meer regelmaat nieuwe lessen en patronen op de website te zetten. Op dit moment werk ik aan een nieuw patroon met de Traditionele Granny square en de Half om half Granny. Binnenkort zal ik jullie meer over dit project vertellen.

Onlangs heeft een vriendin van me (Monique) aangegeven dat ze mij wel een beetje wil helpen met de website en daar ben ik heel erg blij mee. Onder het kopje Wie zijn wij? kun je meer lezen over wie zij is. Door haar kreeg ik het idee om een blog toe te voegen aan de website zodat wij beiden onze handwerkavonturen en hersenspinsels met jullie kunnen delen. Zo kunnen jullie beter volgen waar we mee bezig zijn. Dit verhaal, over mijn nieuwe start, zal als eerste blog verschijnen.

Ik sluit deze eerste blog af met een nieuwtje. Het is al geruime tijd zichtbaar op de website maar het werkt nu nog niet, de webshop. Maar het gaat toch echt gebeuren, binnenkort kunnen jullie bij ons shoppen!

Wordt vervolgd…

Groetjes en een fijne dag!

Mirte.

 

X

Right Click

No right click