Handwerkles

KreaDoe 2021

Monique.

Geloof het of niet, maar ik was nog nooit op de KreaDoe geweest! Wel een paar keer een beurs met alleen maar naai-stof, of een brei/wol beurs, maar geen algemene handwerk- of hobbybeurs. Ik had simpelweg geen vervoer, of niemand om mee te gaan.

Maar dit jaar mochten Mirte en ik zowaar niet alleen als bezoeker, maar ook als influencers afreizen naar Utrecht! Als echte vips, met ons eigen hoekje en een persoonlijk onthaal, mochten we drie dagen komen staan om bezoekers te ontmoeten, gezellig te kletsen en te laten zien wat wij zoal doen. Dat voelde toch best bijzonder.

Natuurlijk was er ook tijd om te shoppen en te neuzen. Ik heb mijn ogen uitgekeken, wat was er veel te zien! En ook zoveel diversiteit. Uiteraard waren er kramen met garens en papier voor kaarten, stempels, stansen en kraaltjes, maar ook klei, borduren, diamond painting, glas etsen, bloemschikken, quilten, fantasie werelden bouwen en zelfs een kraam met legpuzzels! Als iemand die nagenoeg alles leuk vind, had ik daar dagen lang rond kunnen lopen. 

Het was ook heel erg leuk om de mensen achter de kramen te spreken. Uiteraard moesten we even langs bij DenDennis en Mirte kende stiekem best al veel andere mensen ook. Maar ook ik, als nieuwkomer, heb met een hoop mensen heerlijk gepraat, ideeën uitgewisseld en simpelweg gedeeld in onze passie voor creativiteit.

Al met al heb ik genoten van mijn eerste Kreadoe. Bedankt Mirte en Kreadoe, volgend jaar ben ik er zeker weer bij!


Mirte.

Voor mij was dit niet de eerste KreaDoe. Ik kom al heel wat jaren als bezoeker naar deze leuke beurs. Maar dit was wel de eerste keer dat ik er naartoe ging om onze website te promoten. En dat was ook heel erg tof!

Monique en ik hadden heel wat leuke voorbeelden meegenomen om te laten zien op de influencerspot en daar werd door de bezoekers van de beurs erg leuk op gereageerd. Vooral de deken met het vosje, waar Monique op dit moment hard aan werkt, was een publiekstrekker. Zodra die af is zal hij als gratis patroon op de website verschijnen.

Ook het Dubbelzijdig Tunisch haakwerk (Dubbelzijdig Tunisch gehaakte muts en Dubbelzijdig Tunisch gehaakte pompoen) bleek populair, mede dankzij alle aandacht voor deze techniek door DenDennis en Mr. Knitbear.

Waar ik het meeste van heb genoten was alle ontmoetingen en fijne gesprekken. Niet alleen bezoekers van de website en potentiële nieuwe bezoekers, maar ook zo veel mensen die ik via de creatieve business al jaren ken zoals Dennis v/d Brink (DenDennis), Manon en haar familie van Marlaine.nl, Anita Korevaar van CCHobby en IHobby en Ansjeline met haar man van Lenianel. Ook heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Michael Wassenaar van Mike’s creatieve wereld, Vonne Spek van Vonnes creaties en Wim Vandereyken (Mr. Knitbear). Wat een hoop leuke en lieve mensen allemaal!

Toen wij op woensdag ochtend bij de influencerspot aan kwamen hebben we daar kennis gemaakt met Jinske van Imakin. Wat een aardige vrouw! Zij heeft onlangs haar tweede boek uitgebracht en werkt inmiddels samen met Royal Talens. Zij maakt de meest prachtige DIY interieur items. Ga haar website en boeken eens bekijken, een echte aanrader!

Naast de influencerspot was ook een photobooth waar iedereen op de foto mocht. Monique en ik konden het natuurlijk ook niet laten, zie hier het resultaat.

Vergeet ik nog bijna te vermelden dat ik natuurlijk ook nog even ben gaan shoppen. Ik heb een aantal prachtige handwerkboeken aangeschaft en sommige heb ik laten signeren, dat vind ik zo leuk! Tevens een paar mooie bollen wol van Lang Yarns (Facebook Lang Yarns) gekocht en het Emma beer pakket voor het goede doel (Emma kinderziekenhuis).

Nu moe maar zeer voldaan nagenieten. KreaDoe heeft laten weten dat ze volgend jaar niet één maar twee KreaDoe beurzen gaan organiseren. Hoe leuk is dat! Eén in het voorjaar en één in het najaar. Wie weet zijn wij er dan ook weer bij.

X

Right Click

No right click