Handwerkles

Zoeken

Advertentie

Cookies

Oktober is voorbij...

Oktober is voorbij, het spooky seizoen is afgelopen. Voordat ik volop in de kerstsfeer duik, lijkt het me leuk om te laten zien waar ik de afgelopen maand eigenlijk mee bezig ben geweest.

Allereerst natuurlijk de fluffy pompoen, die hebben jullie al in een eerder bericht kunnen zien. En geheel in Halloweensfeer heb ik ook een spookje en bijpassende oorbellen gemaakt.

Ook heb ik deze Halloween puzzel gemaakt. Helaas heeft een van de vogels geholpen, dus er zijn een paar stukjes beschadigd. Tja, wat zal ik daar eens van zeggen...

Er zijn ook een aantal projecten waar ik vol enthousiasme aan begonnen ben, maar die helaas nog niet af zijn. Oeps!

Voor mijn verjaardag heb ik een Warhammer model gekregen waar ik een Halloween diorama van wil maken.

Ook heb ik een kruissteekprojectje opgepakt en die maak ik vast deze week nog wel af, maar nu ziet hij er nog zo uit. Kun je al zien wat het wordt?

Ik ben ook DRIE keer aan een sjaal begonnen. De stekenverhouding klopte telkens niet of ik vond de steek toch niet mooi in combinatie met dit garen... Ik ben nu eindelijk tevreden, maar drie keer raden wat er ook nog niet af is 😉.

En tot slot ben ik begonnen met quilt pompoentjes. Ik naai ze met de hand, want het zijn maar kleine lapjes en een hoop gepriegel. 

 

Dat zijn al mijn Halloween projecten! Ik heb toch best wat vooruitgang gemaakt, naast de nog lopende algemene projecten, toch?

En nu aan de slag met kerst!

Groetjes,

Monique.