Handwerkles

Handwerkbeurs 2022

In december hebben Monique en ik besloten om in 2022 deel te nemen aan de Handwerkbeurs in Zwolle. Ik heb daar, heel wat jaren geleden, ook al twee keer op de beurs gestaan (met een demo dubbelzijdig Tunisch haken) en dat is mij toen erg goed bevallen. De beurs is goed georganiseerd en vooral ook heel erg gezellig. Er zijn natuurlijk nog veel meer beurzen zoals de Knit & Knot, Textielfestival en de Brei- en haakdagen. Maar we moeten ergens beginnen en onze keuze voor 2022 is dus het grootste handwerk evenement van Nederland!

De Handwerkbeurs zou eigenlijk begin februari worden gehouden maar is vanwege de lockdown verplaatst naar mei. Dat is erg jammer maar nu hebben we wel nog wat meer tijd om alles goed te organiseren. Zet de datums maar vast in je agenda.

Handwerkbeurs1

Nu willen jullie vast weten wat wij op de beurs gaan aanbieden.  Daar willen we eigenlijk nog niet al te veel over los laten, maar dit kan ik er wel over zeggen: Wij hebben een kraam voor de verkoop en een workshop tafel voor 10 personen. De workshops die wij gaan geven zijn bijzonder (geen enkele andere kraam/winkel werkt op de beurs met dit product) en er wordt op dit moment heel hard gewerkt aan mooie voorbeelden. Tevens is dit product zeer veelzijdig en te gebruiken voor handwerken + diverse andere creatieve hobby’s. Zodra het zeker is dat deze beurs doorgaat maken we bekend wat we precies gaan doen en kun je van tevoren een plek aan de workshoptafel reserveren. Mochten er nog lege plekken zijn dan kun je tijdens de beurs eventueel nog aanschuiven.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen omtrent onze deelname aan de Handwerkbeurs in Zwolle, abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin zullen we te zijner tijd als eerste bekend maken wat we gaan doen en geven we de start van het inschrijven voor de workshops aan.

Natuurlijk hoop ik jullie daar allemaal te zien. Tot dan!

Groetjes,

Mirte.

X

Right Click

No right click