Handwerkles

ByClaire chunky cotton.

Hier boven zie je alle kleuren die gemaakt worden. Op dit moment hebben wij nog niet alle kleuren in de webshop maar we kunnen deze op verzoek wel bestellen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit product bestaat voor 100% uit katoen. Het wordt geleverd als streng, niet als bol. Eén streng weegt 100 gram en er zit ongeveer 50 meter aan draadlengte in. Advies naalddikte is 9 mm. 9 steken x 14 rijen / naalden = 10 x 10 cm. Dit is een richtlijn, haak of brei altijd zelf een proeflapje voor je aan een project begint.

Dit garen is wasbaar op maximaal 60 graden, je kunt het (laten) stomen, het mag in de droger en je kunt het strijken. Gebruik van bleekmiddel wordt afgeraden. Laat het liggend drogen!

Voor je het gaat gebruiken haal je als eerste het label er af. Daarna leg je de streng op tafel zoals je ziet op deze foto. Je ziet dat de streng op een aantal plaatsen bij elkaar is gebonden met een dun draadje.

Eén van die draadjes zit ook nog eens aan het begin en eind van de draad die aan elkaar geknoopt zijn.

Knip de dunne draadjes door en trek deze uit de streng. Maak de knoop los of knip deze er tussenuit.

Pak één uiteinde en wikkel deze een keer of 10 om je hand. Haal het dan van je hand af en wikkel er een bol omheen. Nu kun je ermee aan de slag.

X

Right Click

No right click