Handwerkles

Verzending van uw bestelling.

Verzending geschied, mits de producten op voorraad zijn, over het algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling. Op zondag en feestdagen worden geen bestellingen verpakt en/of verzonden. Uw pakket wordt verstuurd via PostNL. U krijgt bericht zodra uw bestelling is verzonden op het e-mail adres dat u opgeeft tijdens het bestellen.

Handwerk- en Hobbyles.nl verzend bestellingen binnen Nederland en België. Wilt u iets bestellen vanuit een ander land? Neem dan contact op via e-mail.

Wij hergebruiken zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal en verzenddozen. Dit doen wij om het milieu te helpen en kosten te besparen. Bestellingen worden altijd met zorg, stevig en netjes verpakt.

Verzendkosten.

Wij hanteren de prijzen van PostNL. Soort en prijs van uw pakket wordt berekend aan de hand van het gewicht en formaat van uw totale bestelling. Tijdens het afrekenen ziet u in sommige gevallen meerdere verzendmethodes. In dat geval kunt u zelf kiezen hoe uw bestelling wordt verzonden. Let op! Lees de aanvullende informatie bij de diverse aangeboden verzendmethodes.

Verschillende verzendmethodes: Brief zonder t&t (Nederland), brievenbuspakje of pakket. Ophalen op afspraak in Nieuwerkerk aan den IJssel is ook mogelijk.

Er wordt tevens een klein bedrag gerekend voor verpakkingsmateriaal.

Retourneren.

Neem wanneer u iets wilt retourneren altijd eerst contact met ons op via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), via het contactformulier op de website of telefonisch (06-36556477).

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Dit houdt in dat Handwerk- en Hobbyles.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Retouradres:

Handwerk- en Hobbyles.nl

De Meidoorn 27

2912 RE

Nieuwerkerk a/d IJssel

 

X

Right Click

No right click