Handwerkles

×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but GalerijFlowerLoom is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Handwerkbeurs Zwolle 2022

Wij zijn te vinden in kraam 124. Onze workshops vinden plaats op workshopplein 1, direct naast onze kraam. Er zijn nog enkele plaatsen aan de workshoptafel vrij (een overzicht van onze workshops zie je hier onder). Wil je ook meedoen? Loop dan even bij ons langs om een plaats te reserveren.

Tijdens de Handwerkbeurs zijn wij minder bereikbaar via e-mail en telefonisch. E-mails worden later dan gebruikelijk beantwoord. Bestellingen worden dinsdag 17 mei verwerkt en verstuurd. Excuses voor het ongemak.

Plattegrond Handwerkbeurs

Workshop1: Kennismaking met de Flower loom.

{gallery layout=flow alignment=left}GalerijFlowerLoom{/gallery}

Klik de foto aan om 'm groter te bekijken.

Ben je benieuwd naar deze loom set? Wij bieden je de mogelijkheid om de Opry flowerloom set uit te proberen. We leren je diverse bloemen en andere vormen te maken. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende materialen uit te proberen. En we laten verschillende voorbeelden zien van wat je er allemaal mee kunt maken.

Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten.

Tijden: Zondag, 10.30 tot 11.45 uur.

Locatie: Workshopplein 1.

Huiswerk: Geen.

Meenemen: (Lees)bril.

Maximaal aantal deelnemers: 10 per zitting.

Prijs: €10,00.

Inclusief: Les van Monique of Mirte. Basis uitleg op papier. Diverse restant garens om mee aan de slag te gaan. Opry Flowerloom, naald, schaar en eventueel haaknaald in bruikleen. Deze mag u dus niet mee naar huis nemen. U krijgt een kortingsbon om de Opry Flowerloom na de les bij onze kraam (124) voor een zeer aantrekkelijke prijs te kopen als u enthousiast bent geworden over dit product. Gemaakte bloemen en andere vormen mag u uiteraard na de les meenemen naar huis.

Workshop 2: Madeliefjes kussen.

 MadeliefjesKussen01

Dit schattige kussentje (40 x 40 cm) fleurt uw huis helemaal op! Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de Opry flowerloom. U leert Madeliefjes maken en u leert ook hoe u de bloemen aan elkaar haakt om er op die manier een kussenhoes van te maken. Deze workshop is inclusief materialen behalve kussenvulling. Er wordt dus een start gemaakt aan dit project en u maakt het vervolgens thuis af. Aan de achterkant van het kussen zitten platte madeliefjes, zie foto's.

Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten.

Tijden: Zondag, 13.30 tot 14.45 uur.

Locatie: Workshopplein 1.

Huiswerk: Basis haakkennis is nodig. Leer voor de workshop hoe je een draad aanhecht, diverse haaksteken (losse, vaste, half stokje, stokje en halve vaste) en afhechten.

Meenemen: (Lees)bril, haaknaald 3,5 mm.

Maximaal aantal deelnemers: 10.

Prijs: €27,50.

Inclusief: Les van Monique. Uitleg en patroon op papier. Opry flowerloom, 4 bollen garen en kussenhoes. Let op: vulling voor het kussen zit niet bij het pakket inbegrepen maar is eventueel wel bij onze kraam te koop. U leert de basis en maakt een begin aan het project. U maakt het kussen thuis af. Uiteraard is er ook nazorg. Heeft u later nog vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen. 

Workshop 3: Beginners les dubbelzijdig Tunisch haken.

Setje dubbele haaknaalden

Er bestaan meerdere haaktechnieken die worden uitgevoerd met de dubbele haaknaald (een haaknaald met twee haakjes). Eén van die technieken is dubbelzijdig Tunisch haken. Er ontstaat een lap die twee mooie kanten heeft en meer lijkt op breiwerk dan haakwerk. Het is soepel en zeer rekbaar. Een leuke techniek om te leren en zeer geschikt voor het maken van kleding. Tijdens deze workshop leert u de basis en haakt u één of meerdere proeflapjes. Bent u benieuwd naar hoe dit in z’n werk gaat? Reserveer dan snel een plekje aan onze workshoptafel!

Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten.

Tijden: Zondag, 12.00 tot 13.15 uur.

Locatie: Workshopplein 1.

Huiswerk: Geen. Enige basis kennis van Tunisch haken is wel handig maar hoeft niet.

Meenemen: (Lees)bril, eventueel uw eigen dubbele haaknaald (van tevoren melden).

Maximaal aantal deelnemers: 10 per zitting.

Prijs: €10,00.

Inclusief: Les van Mirte. Uitleg op papier. Dubbelzijdig Tunische haaknaald (4 mm, 6 mm of 8 mm) in bruikleen. Deze mag u dus niet mee naar huis nemen. Diverse restant garens om mee te werken. U maakt 1 of meerdere proeflapjes die u na de les uiteraard mee naar huis mag nemen. U krijgt een kortingsbon om eventueel na de les bij onze kraam (124) een voordeel set dubbele haaknaalden te kopen.

Wij hopen jullie daar te ontmoeten. Tot dan!

Groetjes, Monique en Mirte.


 

X

Right Click

No right click