Handwerkles

Hoe werkt deze website?

Op deze website staat een zeer grote hoeveelheid informatie en het is dus handig om te weten wat je waar kunt vinden. Mocht je ondanks deze uitleg toch nog iets kwijt zijn, je mag ons altijd mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Top menu

 

 

 

In het Top menu zie je helemaal links de knop Home. Die brengt je altijd terug naar de beginpagina.

Daarnaast zit de knop met Wie zijn wij? Hier kun je lezen van wie deze website is, wie er aan werken en hoe deze website is ontstaan. Tevens vind je hier meer informatie over het bedrijf Handwerk- & Hobbyles.nl.

Daarnaast staat dit artikel en die heb je al gevonden!

Verder vind je in dit menu ook de contactgegevens, de webshop, het gastenboek (ik zou het leuk vinden als je hier een berichtje achterlaat) en onze Blog. In onze blog kun je meer lezen over waar we mee bezig zijn en wat we allemaal meemaken.


Hoofdmenu 1

 

Het hoofdmenu start met het hoofdstukje Nieuw. Wanneer je hier op klikt, zie je wat er als laatste aan de website is toegevoegd.

Onder Nieuw staan alle hoofdstukken: Haken, breien, macramé enz. Wanneer je zo’n hoofdstuk aanklikt, zie je een artikel over deze vorm van handwerken met een korte uitleg van deze techniek.

 

 

 

 

Vervolgens kun je, direct onder het hoofdstuk, een keuze maken uit bijvoorbeeld lessen, steken of patronen. De doorklikmogelijkheden zijn per hoofdstuk verschillend.

 

 

 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, verschijnt er een overzichtsartikel. Hier zie je de verschillende artikels waar je uit kunt kiezen. Je kunt op de tekst of op de foto klikken.

Nu kom je direct in het artikel terecht. Ieder artikel is anders. Soms is er heel veel geschreven informatie met filmpjes, dan weer heel veel foto’s en een enkele keer een heel klein beetje informatie met een filmpje. Het is handig om te weten dat de filmpjes altijd onder de geschreven tekst en foto’s staan. Dus scrol altijd helemaal naar beneden.


Hoofdmenu 2

Onder de verschillende vormen van handwerk vind je nog een aantal andere hoofdstukken, zoals bijvoorbeeld Boeken, Materialen en Door anderen gemaakt. In die laatste vind je een aantal artikels met patronen en informatie verzorgd door bezoekers van deze website. Wil jij ook een artikel op deze website verzorgen of een foto aanleveren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Footer

Helemaal onderaan de website staat de footer. Hier staat wat algemene informatie en een link naar de algemene voorwaarden, privacy instellingen en alles over verzenden. Ook vind je hier de linkjes naar de social media.


Bijzonderheden

KlikHier3  Zie je ergens op de website deze afbeelding? Klik er dan eens op. Er verschijnt een popup met een leuke tip, een foto of video. 

Wanneer je deze foto tegenkomt, is het filmpje dat bij dit onderwerp hoort nog niet klaar.

Je kunt een filmpje groter bekijken door te klikken op de Full screen optie, rechts onderin.

Wanneer een artikel nog niet af is, zie je een foto met Post it op het overzichtsartikel. Soms kun je het artikel al wel bekijken. Dan zijn de foto en de tekst er boven al een linkje naar het artikel.

 

 

 

Paarse tekst met een streep er onder is een linkje. Zo’n linkje brengt je direct naar andere informatie over een bepaald onderwerp. Soms gaat het om een ander artikel op de website, soms om een filmpje, soms een product in onze webshop en soms om een andere website.

 

 

 


Tot slot

Op deze website en op de filmpjes staat reclame. Door deze reclame kunnen wij dit werk voor jullie doen. Het bezoeken van deze website en het kijken naar de filmpjes kost je niets. Wij zouden je willen vragen om reclames niet weg te klikken, maar als je iets leuks voorbij ziet komen er juist eens op te klikken. Door iedere view (to view is Engels voor bekijken) en klik verdienen wij een paar centen.  Alvast bedankt!

Zou je willen adverteren op deze website? Wil je een linkje naar jouw webshop in het hoofdstuk Materialen? Heb je net een leuk handwerkboek uitgebracht en zou je het leuk vinden als ik er een stukje over schrijf? Of heb je een ander leuk idee voor een samenwerking? Neem gerust contact met ons op. Let op: Wij doen niet aan linkjes ruilen.

Heel veel plezier met het bekijken van deze website!

Groetjes,

Mirte en Monique.

X

Right Click

No right click